Pehak-kuivattu aprikoosi on Afganistanista kotoisin oleva aprikoosilajike. Kun aprikoosi on poimittu, viljelijä puristaa hedelmän käsin saadakseen tämän pitkänomaisen muodon. Sen jälkeen hän ripustaa hedelmän kuivumaan auringossa luonnollisesti, jotta kaikki ravintoarvot ja luonnollinen, makea maku säilyvät.
Sen ainutlaatuinen ulkonäkö ja luonnollisesti makea maku heijastavat perinteistä käsityötaitoa.
Kuivattujen aprikoosien kaloripitoisuus on alhainen, ja ne ovat todellinen kumppani urheilijoille.
Valmiiksi syötäville tuotteille korkean proteiinipitoisuuden välipalat ovat erinomaisia ruokavalion alkupaloja samalla kun ne lisäävät proteiinin saantia. Suolaisia välipaloja ajatellen nämä mukaan otettavat proteiinivälipalat sopivat täydellisesti ruokavalioon tai ohjelmaan, jossa on vähennetty sokerin ja rasvan saantia.
Mace on meille rakas ja siitä on tullut Muzirisin ikoninen mauste. Macis (mace englanniksi) on muskottipähkinän punainen kuori, joten niiden maut ovat hyvin lähellä toisiaan. Kuitenkin macis on paljon herkempää ja hienostuneempaa suussa, ja se tuo mukanaan mäntyisiä ja makeita vivahteita. Sitä käytetään pieninä määrinä, joko hienoksi hakattuna tai suoraan infusoituna valmistuksiisi.
Alkuperä: Banda-saarten, Indonesia
Laatu: kukat, Erikois, Punainen-Oranssi